duminică, 22 mai 2011

Ce este o prezentare computerizată ?

9 comentarii:

  1. Este o aplicaţie ce permite crearea unei prezentări care trebuie să fie insoţită de animaţii,imagini,sunete.Prezentarea trebuie gândită ca un scenariu care să capteze, să redea esenţialul şi să sintetizeze conţinutul într-un sumar de concluzii finale.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este o aplicatie ce poate face posibila crearea unei prezentari care are diferite animatii imagini, sunete, filme etc. Este menita sa atraga atentia si tramsmiterea mesajul in cel mai simplu mod.

    RăspundețiȘtergere
  3. Este o aplicaţie ce permite crearea unei prezentări, care este însoţită de diferite sunete, filme, inagini, animaţii. Prezentarea trebuie sa capteze atenţia şi să redea masajul într-un mod cât mai simplu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Este o aplicatie ce permite crearea de pagini electronice unite in cadrul unui singur fisier. Aceasta poate contine imagini, sunete, filmulete, diagrame, si altele.

    RăspundețiȘtergere
  5. Este o aplicatie ce face posibila crearea unei prezentari la care adaugi sunete imagini ......

    RăspundețiȘtergere
  6. este o aplicatie ce permite introducerea unor informatii,poze,sunete,videoclipuri pentru a atrage cititorul

    RăspundețiȘtergere
  7. Este o aplicatie care face posibila prezentarea unor informatii prin intermediul unor imagini,sunete care sa capteze atentia.

    RăspundețiȘtergere
  8. Este o aplicatie care face posibila prezentarea unor pagini electronice , unite in cadrule acestei aplicatii si contine imagini ,sunete ,diagrame ,filmulete , animatii si altele.

    RăspundețiȘtergere
  9. Este o aplicatie care face posibila prezentarea unor imformatii sunete,multimedia care sa capteze atentia celui care se uita.

    RăspundețiȘtergere