duminică, 22 mai 2011

Cum ar fi viaţa noastră fără informaţiile multimedia ?

10 comentarii:

  1. Accesul la informatiile normale ar putea fi mai greu in comparatie cu cele multimedia, iar cautarea informatiei in lipsa celei multimedia poate dura mult mai mult timp.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fără acces la informaţiile multimedia ar fi mai greu deoarece asta ar însemna sa căutam noi informaţia din diferite surse(cărţi,reviste)pe când informaţiile multimedia ne stau la dispoziţie şi nu necesită mult timp de căutare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Viaţa noastră fără informatiile multimedia ar fi monotonă (nu am mai fi la curent cu tot ce se intampla in lume), informaţiite ar fi mai greu de gasit.

    RăspundețiȘtergere
  4. Informatiile multimedia ne ajuta sa economisim timp, astfel nu mai suntem nevoiti sa cautam informatiile in alte surse ceea ce ne-ar lua mai mult timp si rabdare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Grea deoarece unele informatii nu le poti gasi oriunde ....

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. viata fara informatii multimedia ar fi plictisitoare si lipsita de majoritatea informatiile utile. la majoritatea intrebarilor lumea nu stii raspunsurile si s-ar fi luat dupa auzite.

    RăspundețiȘtergere
  8. Viata fara informatiile multimedia ar fi mai dificila pentru ca nu am avea de unde sa facem rost de anumite informatii in scurt timp ceea ce necesita multa rabdare pentru a cauta informatii din alte surse.

    RăspundețiȘtergere
  9. Viata fara informatiile multimedia ar fi foarte ,,goala,, , din punct de vedere al cunostintelor.Multi nu ar intelege si nu si-ar putea imagina viata fara acestea.

    RăspundețiȘtergere
  10. Viata fara imformatii ar fi plictisitoare dar cred ca neam adapta.

    RăspundețiȘtergere